МЕГА СОЛАР ДООЕЛ СКОПЈЕ

Адреса: Бул.ВМРО бр.1/3-2,
Центар-Скопје
Телефон: ++38923232202

ЗОРАН БАЛЕВСКИ
Главен Менаџер
Телефон: ++38923232202
Моб. тел.: ++38978287886
Е-mail: zbalevski@gmail.com

СЛАВЕ ИВАНОВСКИ
Правен и регулативен советник
Телефон: ++38923232202
Моб. тел.: ++38978287885
Е-mail: slaveivanovski@gmail.com

Испратете нѝ порака